joi, 2 iulie 2009

...filmele horror

Ma intreb doua chestii.

1. Cum se face ca, dupa atatea filme horror, hack'n'slash si ce alte genuri mai sunt in industria asta, lumea inca reactioneaza la ele. Ma refer mai ales la cele fara un scenariu bun in spate, filme care se bazeaza exclusiv pe mult sange si intamplari grotesti. Oamenii pun chiar asa mult suflet intr-un film incat sa li se para real? Intreb asta pentru ca eu ma uit la astfel de filme ca la desene animate gen Frumoasa si Bestia. Interesant de vazut este unde-l poate duce mintea pe un om cand creaza astfel de "capodopere", dar nu vad cum poate fi luat in serios asa ceva.

2. De ce nu joaca actori mari in astfe de filme. Ar fi interesant sa-i vedem pe Sean Connery si Liv Tyler dezmembrati de catre un...vanator in filmul "Bunicul de Cosmar" sau pe Kevin Spacey cu tentacule peste fata in filmul "Nu vad!!!!"


...oare ma citeste Hollywood? :))

2 comentarii:

  1. nu, da te citeste gaza ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. eu personal le cataloghez comedii :)) si rad in adevaratul sens al cuvantului cand le vizionez :)
    dar totusi.. ma socheaza continuu faptul ca fac deliciul muuuultor persoane. cu toate ca sunt de parerea ca au cea mai mare audienta atunci cand domnul Diaconescu este in pauza de difuzare :D

    RăspundețiȘtergere