marți, 18 august 2009

...cum mere romanu inainte



si cine il ghideaza.

pentru cei care nu vad foarte clar...omu asta are tatuati pe Ceausescu si Papa. Caci da...asta suntem noi, neam de comunisti si fanatici religiosi. Blestem de care inca nu am scapat.

Respect pentru tip, ai nevoie de niste oo in plus ca sa faci asa ceva.

6 comentarii:

  1. nici nu stiu ce sa zic..ma intreb care au fost gandurile respectivului cand si-a facut tatuajele astea.Ma uit cate odata,5 minute asa,la L.A sau Miami ink,si inca ma mai mira motivele ce stau in spatele unui tatuaj;de cele mai multe ori pentru a-si aminti de ceva(prieten,pisica,bunica,o situatie dificila) sau un tribut orasului din care vin,sau pentru a-si arata puterea interioara(asa spunea un tip..)..in fine pe mine ma amuza,eu nu mi-as face nicicand tatuaj,nu imi plac,dar nu ii judec pe cei ce si-l fac,sau mai bine zis nu ii condamn,asta e felul lor de a exprima ..ceva anume,ce e important pentru ei.Imi permit totusi sa comentez tatuajele facute pentru a atrage atentia si nimic mai mult,care sunt majoritare pe la noi..daca nu ai altceva de aratat...uite! un tatuaj..e si asta o treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a placut mult tocmai pentru ca "rezoneaza" cu ce vad in jurul meu. Poate nu asta a fost intentia lui de aceea mi-am spus punctul meu de vedere si nu am incercat sa descifrez ce-avea omu ala in cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apai la cat de metalist suparat era baiatu', ma indoiesc sincer ca si-ar fi tatuat chipurile ilustrilor din respect sau ca un tribut adus acestora. Si nicidecum ca sa atraga atentia, chiar nu pare genul caruia sa ii pese de treburi de astea. Unii oameni pur si simplu au destul mojo cat sa faca bascau de ceva ce prea multa lume considera a fi definitia binelui comun si domestic.

    RăspundețiȘtergere
  4. cin te crede? :p Las ca mi te tzuc io deseara si mai vedem care pe care place mai mult :)

    RăspundețiȘtergere